kontakt

Poštovani,

kako bi poboljšali Vašu informiranost molimo Vas da nam ostavite svoje podatke u koliko želite da vam novosti o našem radu, program događanja i druge aktivnosti POU Mali lošinj pošaljemo na Vaš e-mail ili  na Vaš mobitel SMS-om, te Vas na taj način informirali o događajima koji slijede.

Svi podaci koje na taj način prikupimo biti će isključivo korišteni u te svrhe i možete ih bilo kada opozvati na isti način, te neće biti proslijeđeni drugima.

Na našim stranicama možete ostaviti i komentare po pojedinim stranicama, a naročito Vas pozivamo na suradnju pri kreiranju dijela stranica koje se odnose na našu zajedničku BAŠTINU . Ideja nam je da na jednom mjestu okupimo znanje o našoj povijesti, i od zaborava otrgnemo zanimljivosti koje još uvijek žive u usmenoj predaji, ali nigdje nisu zapisane. Podatke objavljujemo u dobroj vjeri da će pomoći kako nama na otoku , tako i gostima koji će kroz njih upoznati naš otok, običaje i bogatstvo kojim raspolažemo. Svi vaši prilozi su dobro došli, možete ih ostaviti u komentaru ili nas kontaktirati za E-mail na koji možete poslati i više podataka i slika ili multimedijskih materijala. Također informaciju o tome možete proslijediti i onim našim sugrađanima koji ne koriste računalo, pa nam zanimljivosti mogu poslati i pismom ili nam donjeti u POU Mali Lošinj, iznad “Ivića”.

Sve materijale, slike i slično vraćamo čim ih obradimo.

Unaprijed se zahvaljujemo na suradnji.

Evo i kontakt forme:

Ime:*
E-mail:
Website
Poruka