Kazališna predstava za djecu Snježno kraljevstvo 28.3. u 17:00 h

četvrtak, 23.3.2017.

Kazališna predstava za djecu "Snježno kraljevstvo" prema motivima jednog od najpopularnijih crtanih filmova današnjice poznatijeg kao "Frozen" dolazi 28. 3. 2017. u Mali Lošinj.
Posjetite kino dvoranu Učilišta s početkom u 17:00 sati i ne propustite ovu emotivnu priču o snazi sestrinske ljubavi, istinskog prijateljstva i trijumfalne pobjede nad strahom i predrasudama.

Predstava obiluje glazbom i plesom te je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu sa ciljem da se kroz interakciju glumaca i dječje publike postigne svojevrsna edukacija o važnosti međusobnog razumijevanja, uvažavanja, tolerancije i ljubavi.

Trajanje predstave je 45 minuta kako bi se u potpunosti „iskoristila“ dječja pažnja i koncentracija koje se u predugim predstavama gube.

O predstavi  ''Snježno kraljevstvo''

Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:
Princeza Elza, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf  kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način,  spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

U predstavi glume :  Novak Tomić,  Danijela Mitić  Grbović,  Vladimir Tešović i Maja Matijević

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u POU Mali Lošinj  i sat vremena prije početka predstave.
Cijena ulaznice je 30,00 kn.

Organizator predstave: „S H O W T I M E“, udruga za promicanje
glazbeno-scenske kulture, Labin

 

Dobrodošli! 

Dobrodošli!