Raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“

Pula, 15.09.2016. godine 

 

 

                                                                                                                                                                                         Medijima

-svima- 

 

 

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST: Raspisan natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“                            

 

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisala je 15. rujna 2016. godine natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“.

 

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u zajednici odgovaraju volonterskim radom u cilju poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Natječaj za građanske akcije Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva i to za organizacije civilnog društva na području 5 županija: Istarska, Primorsko- goranska, Karlovačka, Sisačko- moslavačka i Krapinsko- zagorska županija.

 

Prijava na natječaj se vrši putem sustava www.financijskepodrske.hr, a rok za prijavu je 15. listopada 2015. godine u 12 sati.

 

Nakon provedbe natječajnog postupka dodijelit će se financijska potpora za do 15 građanskih akcija, pojedinačne vrijednosti do 13.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) sa sjedištem u gore navedenim županijama. Maksimalno trajanje akcije je 3 mjeseca u vremenskom razdoblju od 01.01.-30.06.2017. godine.

 

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na  mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr te u sustavu www.financijskepodrske.hr.

 

Sve velike stvari nastale su na malim inicijativama. Pokrenite ideju i učinite više za svoju lokalnu zajednicu.

 

 

 

 

 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva

 

Prosinac na otoku vitalnosti

 

 

Akcija Kino Lošinj

Lidl Hrvatska u suradnji sa:

Grad Mali Lošinj,  Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Jadranka d.d.

pokreće akciju za ponovno otvaranje malološinjskog kina

 

Svakom kupnjom u Lidlu donira se 1 kuna za kupnju projektora za kino.

Akcija počinje 1.5.2015 i traje do 31.08.2015.

 

 

Više...

Javno izlaganje urbanističkog plana

POU obavještava da će se u maloj dvorani kina Vladimir Nazor, Del Conte Giovanni 13 u Malom Lošinju 20.siječnja 2015. s početkom u 12 sati održat javno izlaganje o prijedlozima ciljane izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja Mali Lošinj i ciljane izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja Veli Lošinj.

Više...

Udruženje obrtnika

Pučko otvoreno učilište obavještava da će se svi zborovi cehova u organizaciji Udruženje obrtnika Cres – Lošinj održati u maloj sali Kina V. Nazora u Malom Lošinju.

Više...