Filmovi za razdoblje 18.5.2017. do 21.5.2017.

nedjelja, 14.5.2017.

Hit komedija Ri Teatra          

Kino "Vladimir Nazor"

19.5.2017 u 20:30 sati                                                                                                      

Tekst: Donato Jurković
Režirao: Bojan Lakoš
Glume: Lado Bartoniček, Tomislav Vičević, Bojan Lakoš, Igor Ban i Kristina Starc
Scenografija i oblikovanje svijetla: Alan Vukelić

“Noćna patrola je samo za Vas tu kada Vam treba, i u dobru i zlu, noćna patrola, forever lives in your heart…” To su stihovi završnog songa iz  predstave Ri Teatra, “Noćna Patrola”. Ri Teatar nakon svojih uspješnih komedija (Ured gradonačelnika, Psine, Misli glavom, U svlačionici…) odlučuje se za još jednu komediju, ali ovog puta sa policajcima u glavnoj ulozi. Naime, radi se o komediji “NOĆNA PATROLA”, 1. dio, u kojoj dvojica policajaca tijekom jedne noćne smjene doživljavaju “razne neugodnosti”, te na kraju bivaju doslovno razgolićeni.

 


   

 

 

 

IZVORNO IME: Alien: Covenant

REDATELJ: Ridley Scott  |  ŽANR: SFtriler
ULOGE: Michael FassbenderKatherine WaterstonJames Franco
TRAJANJE FILMA: 122 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet. Međutim, kada otkriju mračnu tajnu koju skriva nepoznati svijet, morat će isplanirati put za bijeg. U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar®, Michaela Fassbendera, Katherine Waterston, Billyja Crudupa, Dannyja McBridea, Demiána Bichira te mnoge druge. Redatelj filma je neponovljivi Ridley Scott, a scenarij potpisuju Jack Paglen (Transcendence) i Michael Green (Green Lantern).

 

IZVORNO IME: Deep

REDATELJ: Julio Soto Gurpide  |  ŽANR: animacija
ULOGE: Sara SpinčićSanja MarinJanko RakošIvana Bićan
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Španjolska  

SADRŽAJ FILMA:

Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica posljednja od svoje vrste živi dolje sa svoja dva bezuvjetna prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampicom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, poslat će Deepa i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura te će zajedno putovati na nevjerojatna mjesta poput potopljenog New Yorka, Titanica i Arktika.