Filmovi za razdoblje od 28. 9. 2018. do 30. 9. 2018.

ponedjeljak, 24.9.2018.

 

 

IZVORNO IME: F 20

REDATELJ: Arsen A. Ostojić  |  ŽANR: triler
ULOGE: Romina TonkovićFilip MayerKsenija MarinkovićAlen LiverićMladen Vulić
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Hrvatska  

SADRŽAJ FILMA:

F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti ostaje u Zagrebu i raznosi pizze, radeći u pizzeriji svog strogog oca (igra ga Mladen Vulić).  Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz "Zagonetnog dječaka") koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru.  F20 je film s neočekivanim obratima, za koji su neke scene snimane na Zrću, film pun ljubavi, akcije, pjevanja i plesa, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit mladog, perspektivnog benda "Mr. Albino", u kojem su prizori iz netom objavljene hrvatske video igre "SCUM" koja je postigla izniman svjetski uspjeh, te domaći film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama.

 

 

IZVORNO IME: Smallfoot

REDATELJ: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig  |  ŽANR: Animacijaavantura
ULOGE: Saša LozarEdo MaajkaAna MagudKarlo MrkšaDomagoj JankovićDajana ČuljakLuka Petrušić
TRAJANJE FILMA: 96 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvjezdanom glumačkom postavom i originalnom glazbom, „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji - čovjeka
Vijest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tjera ih da se zapitaju što još postoji u velikom svijetu izvan njihovog snježnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

 

 

ZVORNO IME: Johnny English Strikes Again

REDATELJ: David Kerr  |  ŽANR: Akcijaavanturakomedija
ULOGE: Rowan AtkinsonOlga KurylenkoJake LacyBen Miller
TRAJANJE FILMA: 88 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Francuska, SAD, Velika Britanija 

SADRŽAJ FILMA:

Johnny English ponovno na zadatku nadolazeća je britanska akcijska komedija, redatelja Davida Kerra. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha