Filmovi za razdoblje od 28.12. 2018. do 29.12. 2018

ponedjeljak, 24.12.2018.

IZVORNO IME: Second Act

REDATELJ: Peter Segal  |  ŽANR: romantična komedija
ULOGE: Jennifer LopezVanessa HudgensMilo Ventimiglia
TRAJANJE FILMA: 103 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

Radnja filma prati Mayu (Lopez), trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu.

Maya živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

 

 

 

IZVORNO IME: Mary Poppins Returns

REDATELJ: Rob Marshall   |  ŽANR: obiteljskimjuzikl
ULOGE: Emily BluntLin-Manuel MirandaBen WhishawEmily MortimerJulie WaltersColin FirthMeryl Streep
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

U Disneyjevom Povratku Mary Poppins, Emily Blunt (Djevojka u vlakuU šumi) glumi savršenu dadilju s jedinstvenim čarobnim vještinama koja čak i rutinski zadatak može pretvoriti u nezaboravnu, fantastičnu avanturu. U ovom najnovijem nastavku, koji posjeduje svjež senzibilitet, ali slavi duh originala, Mary Poppins vraća se kako bi pomogla novoj generaciji obitelji Banks ponovo pronaći radost i čudo nakon gubitka voljene osobe. Zagonetnoj dadilji pridružuje se njen prijatelj Jack, kojeg glumi Lin-Manuel Miranda (HamiltonVaiana). Jack je optimističan nažigač uličnih svjetiljki koji pomaže unijeti svjetlost i život na ulice Londona